додому Новини Автомайдан у Черкасах продовжує "сипатися"

Автомайдан у Черкасах продовжує "сипатися"

0

Член ГО "Автомайдан-Черкаси" Вячеслав Іващенко заявив про вихід із організації через дії координаційної ради.

"Я вирішив остаточно вийти з ГО "Автомайдан-Черкаси". Я був учасником багатьох заходів і надалі братиму участь у заходах, тільки не з цією координаційною радою. Терпіти не можу брехні, коли розповідають про одні пріорітети, а самі роблять зовсім навпаки – дискредитують добре ім’я Автомайдану. Замість того, щоб нормально, зважено працювати, вони кидаються в крайнощі, якісь авантюри…" – зазначив у заяві, яку розмістив у Facebook, Іващенко

"Враження, що наша рада прийшла, щоб прилаштуватися, а не працювати. І я, і мої екіпажі та люди, які підтримують мене (всього 14 осіб), не будемо сходинкою для них. І працювати будемо просто як активісти. Якщо шановне товариство (координаційна рада) не схаменеться, прошу не допустити подальшого падіння Автомайдану, підтримайте нас й виявіть недовіру раді", – звернувся він до своїх колег з Автомайдану.

Нагадаємо, не так давно організацію покинув один із лідерів Автомайдану Руслан Зоря. Таке рішення він мотивував бажанням балотуватися депутатом міської ради. Опісля із організації вийшов Олексій Панасенко "через свою незгоду з останніми подіями та діями її деяких учасників". Учора про вихід із оргіназації також заявила Наталія Красюк, зазначивши, що Автомайдан почали асоціювати із "шайкою гопників".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version