додому Новини Автівку Тулуба продали за 190 тисяч (ВІДЕО)

Автівку Тулуба продали за 190 тисяч (ВІДЕО)

0

Автомобіль Toyota Land Cruiser-47 2002 року випуску, на якому їздив колишній губернатор області Сергій Тулуб, продали за 190 тисяч гривень на аукціоні з продажу автомобілів обласної ради. Новим власником автівки стало ПАТ "Полімер", пише видання "Про все"

– Ми не мали на меті купувати автомобіль колишніх очільників області. Я дізнався, що на ньому їздив екс-губернатор вже на АТП, коли оглядав машину. Від такої інформації моя думка не змінилася, оскільки автомобіль в дуже гарному стані. Підприємство вирішило придбати автівку для користування, – повідомив представник підприємства, юрист Олег Прокопчук.

Усього на аукціон сьогодні виставили п’ять автомобілів. Продали лише три. Крім автівки екс-губернатора, за 14 тис. грн за стартовою ціною продали "ГАЗ-3110" 1999 року випуску та за 21 тис. 904 грн – "УАЗ-31512"1991 року випуску.

На сесії обласної ради депутати вирішуватимуть подальшу долю решти автомобілів, які залишилися без власників. За словами директора АТП Володимира Канівця, автомобілі або роздадуть в райони, або зменшать вартість і повторно виставлять на аукціон.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version