додому Новини Черкащина Апеляційний суд призначив Захаренку максимальне покарання за скоєння смертельної ДТП

Апеляційний суд призначив Захаренку максимальне покарання за скоєння смертельної ДТП

0

Черкаський апеляційний суд призначив Миколі Захаренку за скоєння смертельної ДТП максимальне покарання – десять років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки.

Апеляційну скаргу Захаренка Феміда розглянула  13 лютого, інформує пресслужба суду.

Нагадаємо, влітку 2018 року Микола Захаренко, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в’їхав за кермом BMW у FIAT DOBLO, внаслідок чого той насмерть збив молоду жінку з 4-річним сином.

Придніпровським районний суд визнав Захаренка винним, та чоловік подав апеляційну скаргу. Під час судового засідання Микола Захаренко переконував, що під час ДТП не був за кермом автомобіля BMW, просив суд повторно дослідити результати експертиз та відео з бодікамер поліцейських, що прибули на місце події.

Колегія суддів Черкаського апеляційного суду залишила апеляційну скаргу підсудного без задоволення, а вирок  Придніпровського районного суду м. Черкаси – без змін.  

Як повідомляв сайт vikka.ua, 15 листопада 2019 року Придніпровський суд виніс вирок винуватцю резонансної ДТП у Черкасах, внаслідок якої загинула родина поліцейського. Зал аплодував.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version