додому Новини Американський волонтер навчатиме бізнесу черкаських студентів

Американський волонтер навчатиме бізнесу черкаських студентів

0

Волонтер Корпусу Миру США, фахівець із міжнародного бізнесу Фабенсон Фріш протягом двох років навчатиме черкаських студентів бізнесу і плануванню кар’єр. Пр оце повідомили у прес-службі закладу Черкаського державного бізнес-коледжу.

Фабенсон Фріш працюватиме у навчальному закладі за проектом "Молодіжний розвиток", яким передбачено заняття з трьох іноземних мов, воркшопи у фахових студентських науково-практичних клубах, реалізацію студентських громадських проектів, спрямованих на запобігання зловживанню алкоголем, палінню, вживанню наркотиків та розповсюдженню ВІЛ, а також – розвиток навичок у галузях інформаційних технологій, бізнесу, лідерства, громадянської свідомості, екології та кар’єрного розвитку. Одними із перших проектів, що почнуть працювати у ЧДБК, будуть розмовний клуб English Speaking Club for Students у червні та літній англомовний табір English Summer Camp у липні.

Також, у червні Фабенсон Фріш планує провести зустріч із Rotaract Club Cherkasy, ряд тренінгів для студентів. Вже 16 червня волонтер проведе відкриту лекцію для черкащан про досвід здобуття за кордоном вищої освіти.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські волонтери та священики вирушили на передову.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version