додому Новини Активіст вбачає у "несправедливих" відключеннях світла корупційну складову

Активіст вбачає у "несправедливих" відключеннях світла корупційну складову

0

Громадський активіст Сергій Слинько стурбований корупційною складовою у відключеннях електроенергії в Черкасах. Щоб розібратися у цьому він звернеться до прокуратури. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Справа в тому, що окраїни вимикають мінімум три рази в день, а багатші мікрорайони – всього тричі за увесь час, а той зовсім не вимикали. Відповідно начальник Обленерго, не готовий дати звіти по попередніх місцях та часу відключень. Прикривається вказівками з Києва та діями згідно плану. Пояснити, чому план косо-криво виконується, коли вчора на 300-й аптеці ввімкнули на хвилин тридцять і знову ще на 2 години вимкнули, він не здатен. У той час у моїх знайомих в центрі не вимикали взагалі, Епіцентр світився, будики поряд по Сумгаїтьській не вимикалися ввечері", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні черкасці влаштували акцію протесту під стінами будівлі "Черкасиобленерго". В.о. голови правління підприємства Ігор Карпенко пообіцяв, що взавтра на сайті опублікують точні графіки відключень світла.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version