додому Новини Активіст: Підозрюваний у вбивстві Сергієнка намагався вкоротити собі життя

Активіст: Підозрюваний у вбивстві Сергієнка намагався вкоротити собі життя

0

Підозрюваний у вбивстві журналіста та активіста Василя Сергієнка намагався покінчити із життям, почувши повідомлення про підозру у скоєнні злочину, намагався покінчити із життям.

Про це у Facebook повідомив активіст корсунської Самооборони Олег Собченко.

"Цікаві подробиці щодо підозрюваного: затриманий при спробі вчинити новий тяжкий злочин, раніше засуджений на 10 років за вбивство, коли йому повідомили про підозру у справі Сергієнка – вчинив спробу самогубства, вхопивши ножиці зі столу, спробував перерізати собі артерію на шиї… Добре , що оперативні працівники вчасно відреагували…" – написав Сергієнко.

Він також додав, що обсяг доказів у причетності до вбивства "значний".

"Однак повної довіри до судів-прокуратури-міліції зараз, певно, ніхто не має, то й остаточні результати розслідування, а отже і сама можливість покарання виконавців та замовників цього злочину залежатиме від ступеню тиску громади на ці, так би мовити, інституції. Отже, в разі, якщо захист підозрюваного подасть апеляцію на запобіжний захист, можливо, буде потрібна підтримка громади. Не будьте байдужими, інакше подібні трагедії будуть повторюватися…" – написав Собченко.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version