додому Новини 440 працівникам Черкащини підвищили зарплату

440 працівникам Черкащини підвищили зарплату

0

На Черкащині в ході проведення операції "Урожай-2014" 440 найманим працівникам підвищили заробітну плату. Про це інформують у прес-службі  ГУ Міндоходів у Черкаській області.

– Наразі на податковому обліку в Державній податковій інспекції у м. Черкасах перебуває 29 суб’єктів господарської діяльності – юридичних осіб, основним видом діяльності на 12 з яких є вирощування сільськогосподарської продукції.  На обробці земельних площ цих підприємств використовується праця 920 найманих працівників, – повідомляє начальник ДПІ у місті Черкасах Максим Криштопа.

За результатами заходів, проведених фахівцями інспекції в рамках операції, протягом квітня-серпня на 16 підприємствах було додатково укладено 151 трудовий договір, а 14 сільськогосподарських виробників підвищили 440 найманим працівникам заробітну плату.

Посадові особи сільськогосподарських підприємств зобов’язались додатково укласти 72 трудових договори за результатами 14 протокольних зустрічей з працівниками управління Міндоходів у серпні.

– Завдяки цьогорічній операції "Урожай" до бюджету міста надійшло понад 850 тис грн податку на доходи фізичних осіб та майже 3 млн грн єдиного соціального внеску. Легалізовано працю 52 найманих працівників, – зазначив Максим Криштопа.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version