додому Новини 21-річна черкащанка впала в неогороджену яму у центрі міста

21-річна черкащанка впала в неогороджену яму у центрі міста

0

Надзвичайна пригода трапилася в ніч із 6 на 7 грудня. Дівчина разом із друзями святкувала День Збройних Сил України. Біля одного із відомих барів випадково впала у провалля, повідомляє "ІнфоМІСТ".

Щоб дістати звідти дівчину, знадобилася допомога рятувальників. Щоб визволити 21-річну Яну із провалля в неосвітленому провулку рятувальники застосували мотузки та драбини.

Із місця події дівчину повезли до лікарні. Три дні вона перебувала у дуже важкому стані.

 – В неї діагностували перелом черепу та набряк головного мозку, – розповідає мати дівчини Раїса Розум. – Нині вона вже прийшла до тями, може відповідати на нескладні питання. Ми дуже сподіваємося, що обійдеться без оперативного втручання.

За словами Раїси Розум, гроші на лікування родина поки що має. А розголосу цій історії родичі постраждалої хочуть надати, аби власники розважального закладу огородили яму. Мовляв, Яна далеко не перша і не остання жертва провалля, що розташоване прямо біля чорного входу до закладу.

Його співвласником є відомий у місті підприємець та депутат міськради Роман Діскант.

– Я є лише співорендарем приміщення. Власник – КП "Будинок рад". Загалом, та частина, де була яма, не для загального доступу. Територія там огороджена, це задній двір. Взагалі, є питання: що вони робили там о 4-ій ранку? – коментує ситуацію Роман Діскант.

Родичі дівчини, поки Яна перебуває на лікуванні, вже написали заяву до прокуратури. Нині чекають на відповідь від правоохоронців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, аварійний білборд у Черкасах лякає містян.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version