Відкрили кавовий завод

0

На Черкащині в місті Золотоноша відкрили новий завод із виробництва всесвітньо відомої кави «MacCoffe». Завод «Фес-Укр» компанії «Food Empire» – перший в Україні. На ньому виготовлятимуть продукцію під торговими марками «MacCoffee» та «Петровская Слобода». Ця продукція на українському ринку вже 15 років. Новий кавовий завод «Food Empire» – п’ятий у світі та другий у Східній Європі. Відкриття виробничих потужностей «Food Empire Holding» в Україні – це нова сторінка розвитку дружніх взаємовигідних стосунків між Україною та Сінгапуром, зазначив Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Сінгапур в Україні Саймон Тенсінг де Круз.

Саймон Тенсінг де Круз, Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Сінгапур в Україні: «Відкриття заводу – приклад успіху сінгапурського підприємництва. Це приклад для відкриття інших сінгапурських компаній в Україні».

Золотоніський завод «MacCoffee» має три цехи. У них виготовляють 24 види продукції. Виробництво кави цілодобове. На заводі працюють три сотні робітників у 4 зміни. Для персоналу створені всі умови: гідна зарплатня, а також безкоштовне харчування та транспортування. Потужності підприємства великі. За добу тут виробляють близько 25 тонн готової продукції. Сировину возять звідусіль. Вершки – з Польщі та Індонезії, натуральну каву – із Бразилії, Колумбії та Індії. А ось цукор сінгапурці використовують український.

Сергій Четвертов, генеральний директор заводу «Фес-Укр»: «Сегодня завод уникален тем, что он способен обеспечить все потребности в Украине. Уже в следующем году мы рассматриваем возможность выхода в страны ближнего зарубежья».

Щомісяця українці випивають 50 мільйонів чашок кави, виробленої на заводі «MacCoffee» в Золотоноші. Вони – лідери споживання сінгапурської кави (після Росії). У новий завод іноземці інвестували вже 180 мільйонів гривень. Наступного року інвестують ще 30.

Судіп Наір, генеральний директор «Food Empire Holding» (Сінгапур): «Ми покращили технологію виробництва. Вона навіть краща, ніж у Росії. Ми покращили певні технологічні процеси та додатково комп’ютеризували».

У планах керівництва – відкрити на підприємстві ще один цех із виробництва кави – тепер уже у стіках. А також побудувати нове виробничо-складське приміщення. Серед амбітних планів компанії – і запуск найближчим часом лінії із фасування натуральної меленої кави та кави в зернах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version