додому Новини на ВІККА Економічні новини Із 11 грудня в «Lounge Bari Чайка» стартує новий кулінарний сезон

Із 11 грудня в «Lounge Bari Чайка» стартує новий кулінарний сезон

0

Ресторанний комплекс над Дніпром продовжує дивувати своїх клієнтів. Із 11 грудня в «Lounge Bari Чайка» стартує новий кулінарний сезон. Меню закладу зміниться до невпізнаваності. Над ним нині чаклує іменитий шеф-кухар. Відвідувачам пропонують скуштувати шедеври європейської кухні. За унікальними рецептами, що подарували світу кулінарні майстри Франції, Італії та Іспанії.

Шеф-кухар: «Ресторан «Чайка» пропонує нове меню. Зокрема, тут є рис із кальмарами й тінта-каракатиця. Пропонуємо також млинці з начинкою – різнокольорові. Зараз представляємо «чорний», в якому начинка з морепродуктів. Також будуть млинці червоні з м’ясною начинкою. А ще – жовті. Вони з куркою та овочами. Це французька кухня. Ми пропонуємо куряче філе із соусом «кока-кола». Також буде гарнір. Будуть страви з риби. Зараз ми презентуємо лосось із соусом мигдалевим. І чіпс із китайських макаронів».

Меню «Чайки» потішить тутешніх гурманів. Перші та другі страви доповнюють вишукані десерти.

Шеф-кухар: «Також ми пропонуємо нову карту десертів. Це буде «флан» – французька кухня. Буде «чізкейк» – іспанська кухня; «мілофі» – французька кухня. Вишуканий смак! Я думаю, що в Черкасах такого ще люди не пробували».

У «Lounge Bari Чайка» подбали й про найменших відвідувачів. Для них розробили спеціальне дитяче меню. Потурбувалися і про зайнятих людей. У будні із 12-ої до 15-ої черкасцям пропонують бізнес-ланч, вартістю всього 35 гривень.

Новий сезон у ресторанному комплексі «Чайка» ознаменувався відкриттям банкетної VIP-зали караоке на 10 персон. Поки батьки смакуватимуть стравами, в ресторані «Чайка» придумали, чим зайняти дітей. Для них створили затишну та, водночас, яскраву ігрову кімнату з приставкою. Тут малечу забавлятимуть досвідчені аніматори.

У гриль-барі на відвідувачів теж чекають приємні сюрпризи від рестораторів. При замовленні однієї із фірмових страв від грузинського шеф-повара Іраклі – кухоль хмільного в подарунок.

Наталія, головний технолог: «Шановні черкащани! Ми всі раді бачити Вас в оновленому ресторані «Чайка», з оновленою європейською кухнею. Повірте мені на слово, що кращого закладу Ви не знайдете ніде. Бо тут Ви зможете не лише гарно попоїсти, а й отримати гарне обслуговування».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version