додому Новини на ВІККА Економічні новини BBQ-вечірка: який гриль вибрати для дачі

BBQ-вечірка: який гриль вибрати для дачі

0

Який гриль варто купити, щоб стати майстром приготування м’яса на вогні? Всі деталі — у сьогоднішньому матеріалі.

Продаються вугільний, керамічний і газовий грилі. Вугільний і керамічний працюють на вугіллі. Газові зазвичай дорожчі, але при цьому вони швидко розігріваються і дають змогу готувати кілька страв одночасно.

Якщо ви вибираєте гриль навсправжки й надовго, рекомендуємо звернути увагу на найпопулярніших представників у своєму класі. Проаналізувати цінову політику інтернет-магазинів та вибрати найвигіднішу пропозицію можна на сайті прайс-новігаторі m.ua.

Легенда створення першого вугільного гриля відома багатьом шанувальникам барбекю: розпилявши морський буй навпіл, Джордж Стівен став біля джерел компанії, що пропонує найпопулярніші грилі у світі. Вугільний гриль Weber Master-Touch GBS дає змогу готувати на решітці, смажити на шампурах та коптити. Передбачено хромовану решітку діаметром 57 сантиметрів з додатковою системою для використання аксесуарів (вок, стейк-решітка, сковорода). Кришка і котел покриті порцеляновою емаллю. Кришка з вбудованим термометром має зручну ручку, яка не нагрівається. Котел обладнано системою очищення з пилозбірником, захищеним від вітру.

Керамічні грилі Big Green Egg походять від привезених з Японії американськими солдатами класичних азіатських глиняних печей камадо. "Велике зелене яйце" — якісний варіант. Вартість його вища, ніж інших грилів початкового рівня, наприклад грилів-котлів Weber. Але це ідеальне рішення для тих, хто захоплюється приготуванням їжі на природі. Гриль зроблений з керамічного матеріалу, тому він прекрасно утримує вологу і тепло. Вбудований температурний датчик дає змогу ретельно контролювати те, що відбувається під кришкою. У цьому грилі можна готувати на високих температурах і на повільному вогні, а також коптити, готувати піцу й овочеві рагу.

Грилі з інфрачервоним випромінюванням — прекрасна альтернатива газовим варіантам. Більшість газових грилів виробляють значну кількість конвективного тепла, але без інфрачервоного пальника часто не в змозі забезпечити температурний еквівалент стейк-хауса. Подібні грилі прості у використанні, спеціально спроєктовані для приготування соковитої їжі, запобігання спалахам полум’я й економії палива. Газовий гриль Char-Broil Performance T36D — бестселер сезону. Обладнаний трьома основними пальниками, додатковим бічним, основною та додатковою решітками для підігріву. Дуже зручно користуватися вбудованими термометрами для кожного пальника.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version