додому Новини на ВІККА ВіККА-новини Свято для ласунів і модниць

Свято для ласунів і модниць

0

Смачно та красиво. Вбрання з овочів і шоколаду створили дизайнери в Парижі. Професійні моделі у виставковому центрі Порт де Версаль дефілювали в сукнях, прикрашених солодощами та дарами осені. Подробиці – в сюжеті.

 

Париж підготував яскраве свято, яке порадує і ласунів, і цінителів моди одночасно. У вівторок увечері у виставковому центрі Порт де Версаль стартував 18-ий щорічний Салон шоколаду. Тут можна не лише спробувати улюблені ласощі на смак, але і насолодитися візуальною красою шоколаду. Подіумом дефілюватимуть 19 моделей, які продемонструють вбрання, зроблені майже повністю з шоколаду.

Вишукана сукня зі спідницею-дзвіночком, прикрашена білими візерунками, вкорочене кімоно та чудернацький африканський головний убір – ось далеко не всі творіння модних дизайнерів. Британська співачка Тара Макдональд також вийшла на подіум. Зірка клубної європейської музики говорить, що її вразило спільне творіння французького дизайнера Валері Паше та шоколатьє Стефана Бонне.

Тара Макдональд, співачка: «У чому родзинка цього показу? У тому, що тут ми бачимо повторно використовуваний матеріал. Отже, це свого роду «зелена» сукня. У Великобританії ми називаємо продукцію «зеленою», коли старі матеріали знов використовуються. Тому я думаю, що це насправді щось чарівне».

Стефан Бонне, що продумав усі солодкі штрихи вбрання, вважає, що найважче – змусити шоколад стати сукнею.

Стефан Бонне, шоколатьє: «Шоколад, як ми знаємо, твердий, а Тара багато рухається. Тому ми повинні були експериментувати з матеріалом і шоколадом. Оскільки шоколад тане від тепла, в нас є деякі хитрощі, що дозволяють йому не липнути до тіла».

А трохи далі в іншому павільйоні центру Порт де Версаль готується ще одна незвичайна колекція модних суконь. Тут британський модельєр Карен Кармоді, чаклуючи над дарами осені, створює вбрання зі свіжих овочів.

Карен Кармоді, модельєр: «Зроблена мною колекція – це сукні, які Карен Кармоді робить зазвичай, але прикрашені овочами. Я використовувала різні кольори та різні види тканин, щоб вони поєднувалися з різними кольорами овочів. Я хотіла, щоб на все це було приємно дивитися».

Екзотичні вбрання з бананового листя, баклажанів, червоного перцю та бобів з’явилися перед публікою 1 листопада.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version