Підпільний цех із виготовлення твердого сиру викрили на Уманщині податківці. Там виготовляли сто кілограмів «Сулугуні» щодня. Товар збували в крамницях регіону по ціні 38 грн. за кілограм. Місцевий приватний підприємець орендував приміщення на території одного з агропромислових підприємств. Потужності цеху було достатньо для переробки 1 тонни молока на добу, що давало можливість отримувати бізнесмену близько 20 тис. грн. зиску щомісяця. Без належного документального оформлення цех проіснував три місяці, доки незаконну діяльність не зупинили співробітники податкової міліції. На момент перевірки податківці не виявили в приватного підприємця відповідного дозволу на право розміщення та відкриття цього виробництва. Відтак податкові міліціонери вилучили 130 кг сиру та провели опис обладнання на суму 65 тис. грн. За організацію підпільної сироварні підприємець сплатить штраф, розмір якого визначить суд.