Тема дня: ЧПК

0

Першокласна продукція та якість вищого ґатунку. Так вже понад двадцять років працює одне з провідних підприємств м’ясної галузі України – ТОВ "ЧПК". За цей час продовольча компанія встигла заслужити визнання клієнтів як у Черкасах, так і по всій країні. Усе, кажуть фахівці, завдяки якісній продукції та сучасній системі виробництва.

Валентина Сухоцька, начальник виробництва: "Використовуємо винятково охолоджене м’ясо свинини та яловичини від власного убою. Це є гарантією високої якості готової продукції".

Щороку підприємство оновлює асортимент продукції, яка підкорює найвибагливіших клієнтів. Нині "ЧПК" виробляє близько 200 тонн ковбасної продукції, понад 150 тонн м’яса та майже 500 тисяч консервованих виробів. Усе – під контролем низки санітарних, технологічних служб та власної лабораторії. Сьогодні асортимент ковбасних виробів налічує 150 найменувань. Також підприємство тішить клієнтів якісними напівфабрикатами. Під час виробництва "ЧПК" застосовує лише передові технології переробки.

Валентина Сухоцька, начальник виробництва: "На підприємстві впроваджена та діє система управління виробництвом ІСО 9001 і система "ХАСП". Все це дозволяє підприємству випускати продукцію гарантовано високої якості".

"ЧПК" – це не просто підприємство, а велика команда однодумців. Спільними зусиллями колектив здолав чимало незгод. Попри все – зміг втримати марку найвищої якості.

Іван Пирог, генеральний директор ТОВ "ЧПК": "У нелегкі часи судових тяжб з проросійським банком вони відстояли право на роботу, свої робочі місця. І сьогодні втілюють ті плани, які ми намітили на розвиток підприємства. На організацію нових робочих місць".

Сьогодні торгова мережа Черкаської продовольчої компанії має 11 фірмових магазинів та реалізує свою продукцію по всій території України. Смачні ковбаси та консерви виробництва "ЧПК" можна купити у будь-якому районі Черкаської області та у інших регіонах України. Споживачі вже давно переконалися у високій якості продукції, її неповторному смаку та широкому асортименті товарів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version