додому Блоги Деякі представники місцевої політики ніяк не бажають залишати "контроль" за місцевим бюджетом

Деякі представники місцевої політики ніяк не бажають залишати "контроль" за місцевим бюджетом

0

Сьогоднішня сесія (25 листопада – ред.) Черкаської міської ради ще раз довела, що окремі представники місцевої політики ніяк не бажають залишати "контроль" за місцевим бюджетом.

Не зважаючи на те, що напередодні відбулась нарада новообраного міського голови Анатолія Бондаренка з керівниками всіх фракцій, на якій чотири з них, зокрема – ПВД, Черкащани, Самопоміч і УКРОП, відмовились одразу обирати секретаря міськради всупереч процедурі, прописаній в регламенті (після установчої сесії затверджується новий регламент, формується лічильна комісія, обирається секретаріат, приймається положення про постійні комісії, розглядаються керівники відповідних департаментів) власне сам колишній секретар міськради О. Радуцький та його команда намагались підняти питання про обрання нового секретаря вже одразу після установчої сесії.

Подальші дії Радуцького та запевнення представників громадськості і ЗМІ в тому, що планувалося розглядати лише тимчасовий регламент не відповідають дійсності, а лише є спробою зробити "гарну міну при поганій грі". Оскільки перед сесією особи з оточення Радуцького глибоко ввечері телефонували депутатам фракцій, що відмовились і настійливо рекомендували все таки віддати свій голос за екс-соціаліста, як єдино правильного секретаря.

У цій ситуації позиція Анатолія Бондаренка стає зрозумілою і очевидною, що він у певній мірі піддався впливу як Радуцького, так і його оточенню, не досконало орієнтуючись в хитросплетіннях кулуарного борюкання міської політики.

Натомість, сподіваємось, що його подальші дії будуть більш виваженими, особисто продуманими та вільними від нашарувань стороннього впливу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version