Для того аби опинитися на Апеннінах, не обов’язково летіти до Італії. Поринути в атмосферу Середземномор’я допоможе ресторан «Боттічеллі». Вишуканий інтер’єр, стильний дизайн та затишна атмосфера. Особливого настрою додають репродукції картин італійського живописця Сандро Боттічеллі.
Світлана, офіціант ресторану «Боттічеллі»: «Ресторан «Боттічеллі – це ресторан італійської кухні. Основний зал виконаний в стилі бароко. Але бароко у нас сучасне. Це нові кольори і текстури. У нас чудова люстра червона є, яка стала відомим фактом у нашому місті.
Приваблює відвідувачів й нова тераса.
Світлана, офіціант ресторану «Боттічеллі»: «Вона гарно освітлена схожа на літню. Але це нехай не лякає наших відвідувачів, вона гарно опалюється, тут часто відпочивають люди з дітьми».
Аби відвідувачі відчули атмосферу Італії на смак, для цього стараються кухарі закладу. Страви тут готують за унікальними рецептами. Родзинкою називають – традиційну італійську страву – піцу. До її приготування – особливе ставлення.
Приправляє піцу кухар італійським соусом. Потому відразу береться за сир.
І останній штрих – духмяні прянощі для аромату і піцу кухар відправляє у спеціальну піч.
У «Боттічеллі» пишаються великим вибором традиційної італійської страви.
Катерина Олійник, кухар ресторану «Боттічеллі»: «Есть с мясом и рыбой, есть у нас с телятиной пицца, гурманы любят. Есть овощная. А когда пост у нас есть пироги специальные».
Справжньою гордістю закладу є вугільна піч «Хоспер». Такою похвалиться може далеко не кожен заклад. М’ясо, риба або ж овочі, приготовані у закритій печі надзвичайно смачні, ароматні, а головне корисні.
Олександр, кухар ресторану «Боттічеллі»: «Страви вони екологічні, вони готуються на вугіллі, завдяки високим температурі зверху вони покриваються шкірочкою при запіканні, тому страва лишається точнішою і смачнішою».
Інтригують в ресторані «Боттічеллі» не лише смаком, а й виглядом. Останні магічні рухи кухаря і … до вашої уваги – кулінарний шедевр.
Олександр, кухар ресторану «Боттічеллі»: «Наша страва готова, неймовірні аромати смакують, запрошуємо до ресторану, всім смачного».
Вабить неймовірними ароматами у «Боттічеллі» кава. Тут є один з найвідоміших світових брендів кави.
Ігор, бармен ресторану «Боттічеллі»: «Для того чтобы поддерживать уровень ресторана мы решили работать с дорогим кофе «Илли». Очень нежный вкус, нейтральный, его можно пить без сахара. Его не хочется запивать водой, очень ароматный».
На будь-який смак у ресторані «Боттічеллі» спокушають ще й солодощами.
Світлана, бармен: «Повністю всі десерти виконують наші кондитери. Ще у нас є дуже смачне морозиво італійське, його мало в яких закладах міста можна скуштувати, у нас на будь-який смак».
Для вибагливих клієнтів у італійському ресторані пропонують – мисливське меню.
Світлана, бармен ресторану «Боттічеллі»: «Воно спеціально розроблене до мисливського сезону. Ми пропонуємо страви з косулі, з муфлона, оленину, дикий кабан у нас є. Всі страви відпрацьовані нашим шеф-поваром, усе м’ясо сертифіковане. Тож запрошуємо всіх відвідати наш ресторан та спробувати страви з мисливського меню».
Розташований затишний італійський ресторан «Боттічеллі» в самісінькому центрі міста за адресою вулиця Хрещатик, 251. Замовити столик можна за телефоном 50-11-50.