НовиниЗник черкащанин. Просять допомогти з пошуком (ФОТО)

Зник черкащанин. Просять допомогти з пошуком (ФОТО)

-

- Advertisment -

5 червня у період часу 10:00 год. до 15:00 з дому пішов та не повернувся Кривонос Микола Миколайович, 13.05.1948 року народження, житель м. Черкаси, який проживає за адресою вул. Красіна, 28. Його знайомі просять із пошуком чоловіка.

Прикмети: на вигляд 65-70 років, зріст – 172 см., середньої тілобудови, обличчя овальне витягнуте, волосся дуже коротке, сиве, має велику лобну залисину, брови дугоподібні, очі – сіро-зелені, ніс – прямий, основа носу опущена, губи – тонкі, передні зуби – штучні з металу білого кольору.

Був одягнений: сорочка з коротким рукавом молочного кольору в дрібну сіро-зелену клітинку, спортивні штани темно-синього кольору з білою вертикальною полосою з боків кожної штанини, напівчеревики чорного кольору. На шиї на шнурку носить ладанку зі шкірозамінника коричневого кольору. При собі мав два ключі і брилок з написом "Петя".

Чоловік страждає на хворобу Паркінсона Альцгеймера та перебуває на обліку в пхисоневрологічному диспансері. Не буйний, може не заговорити до людини.

Всім, кому відомо про місцезнаходження Миколи Миколайовича, просять повідомити за адресою: м. Черкаси, вул. Пастерівська, 104 – Соснівський РВ м. Черкаси УМВС України в Черкаській області або за телефонами: (0472)39-36-18, 39-36-01, 102, або рідних тел. 098-337-42-42, або 067-526-77-14.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x