НовиниЖурналісти відшукали заміський маєток голови Черкаської ОДА (ФОТО)

Журналісти відшукали заміський маєток голови Черкаської ОДА (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаські журналісти знайшли фазенду, яка начебто належить голові Черкаської ОДА Юрію Ткаченку. Маєток розташований між селами Кедина Гора та Коробівка.

Фотографії фазенди оприлюднило черкаське видання "Кропива". За інформацію ЗМІ, це територія, обнесена 200-метровим парканом.

"З середини паркан прикривають вічнозелені туї, створюючи зелений паркан. На території двору, площею в кілька гектарів, є електропідстанція, на самому будинку розміщені сонячні батареї. На одній із частин двору розміщено кам’яну скульптуру у вигляді родового дерева. Також тут є ще кілька будівель, гаражі та тенісний корт, – характеризують знайдену фазенду журналісти. – Ми не порушували спокій фазенди і не заходили на територію, але зробили вид із космосу, що дають гугл-карти. По них помітно і басейн перед головною будівлею, і острів для причалу кораблів, і спеціально намиту дамбу для створення міні-бухти".

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко поки що публічно ані підтвердив, ані спростував наявність маєтку поблизу Кединої Гори.

Натомість депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький після перегляду публікації почав вимагати від очільника області "повернути кошти із "Золотої підкови".

"Другої "Золотої пiдкови" Черкащина не витримає! Губернаторе Юрію Ткаченко, повернiть кошти разом з Черевком з "Золотоi пiдкови" назад у бюджет або йдiть із посади!!! Я не жартую!" – пригрозив Ткаченку у Facebook Радуцький.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські затримали чоловіка, який приставав до неповнолітніх дівчат

Поліцейські Черкас встановили особу чоловіка, який чіплявся до неповнолітніх. Зараз тривають слідчі дії, чоловіка допитують слідчі Черкаського райуправління поліції...

42-річна керівниця Черкаської обласної прокуратури написала заяву про звільнення

42-річна керівниця прокуратури Черкаської області Катерина Шевцова написала заяву про звільнення. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора України на...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x