НовиниЖінка обікрала 89-річного дідуся, представившись членом виборчої комісії

Жінка обікрала 89-річного дідуся, представившись членом виборчої комісії

-

- Advertisment -

Назвавшись членом виборчої комісії, жінка ввійшла до квартири одинокого пенсіонера і, скориставшись його безпорадністю викрала всі заощадження. Через кілька годин правоохоронці встановили особу зловмисниці, а наступного дня її затримали з частиною викрадених грошей.

До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернувся 89-річний житель одного із міст району. Дідусь розповів, що після візиту невідомої жінки, яка представилась членом виборчої комісії, він виявив відсутність своїх грошей у сумі 1250 гривень. Правоохоронці негайно прибули на місце пригоди і розпочали роботу. Поки експерти проводили огляд квартири, господар розповів слідчому всі подробиці.

На вулиці біля будинку до пенсіонера підійшла невідома жінка, яка представилась членом виборчої комісії. Вона розповіла, що складає списки пенсіонерів, які бажають голосувати за місцем проживання. Пенсіонер запросив гостю до свого помешкання і пред’явив свої документи. Потерпілий також пригадав, що жінка просила принести їй кружку води, і в ту мить вона залишалась в кімнаті одна. Записавши в блокнот анкетні дані господаря, жінка подякувала за воду і пішла з квартири. Дідусь вирішив покласти документи на місце і виявив, що зникли всі його гроші, які були біля документів.

Правоохоронці розпочали пошуки крадійки. Нею виявилася 37-річна раніше судима місцева жителька, в якої не було роботи. Жінку затримали за місцем її прожиання.

Вже в райвідділі міліції жінка зізналася, що вчинила крадіжку і повернула частину викрадених грошей в сумі близько 600 гривень, які ще не встигла витратити. Ці кошти правоохоронці вилучили. Слідчим відділом Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зараз вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу. Триває слідство.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побиття ветерана у Смілі: справа перебуває під контролем

Справа із побиттям ветерана у Смілі тримається під контролем поліції і народного депутата України Олександра Завітнєвича. «Як і обіцяв, тримаю...

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x