НовиниЧеркащинаЗеленський звільнив голову районної адміністрації на Черкащині

Зеленський звільнив голову районної адміністрації на Черкащині

-

- Advertisment -

Президент України Володимир Зеленський звільнив голову Золотоніської РВА Ірину Тернову з посади. Розпорядження оприлюднено на сайті Президента.

«Звільнити ТЕРНОВУ Ірину Володимирівну з посади голови Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області відповідно до пункту 1 частини першої статті 9 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», – йдеться у документі.

Нагадаємо, що Ірина Тернова очолила район у квітні 2021 року.

Інформація про її ймовірне звільнення почала надходити ще минулого тижня, коли Кабінет Міністрів України погодив зняття з посади чиновницю. Перед цим її неодноразово перевіряли різноманітні комісії. Після однієї із таких перевірок у липня 2023 року їй «впаяли» догану.

«За неналежне здійснення керівництва діяльністю Золотоніської районної державної (військової) адміністрації Черкаської області оголосити догану Терновій Ірині Володимирівні — голові Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області (начальнику Золотоніської районної військової адміністрації Черкаської області)», – йдеться у тексті розпорядження Кабміну.

У чому полягає «неналежне здійснення керівництва» у розпорядженні не вказано. Останнім часом громадськість, місцеві депутати і бізнесмени висловлювали невдоволення роботою Ірини Тернової. Неодноразово її імя спливало в скандальних темах про розподіл гуманітарної допомоги, неналежне розміщення військових, які приїхали на Золотоніщину на ротацію, а також у підготовці укриттів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують дитячий майданчик, щоб поставити новий

КП «Дирекція парків» має намір списати аварійний дитячий майданчик, який розташований у центрі міста в сквері «Юність».  Рішення про...

У середмісті Черкас не розминулися чотири автівки

Сьогодні у місті Черкаси сталася дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Надпільна та Пастерівська. Повідомляє Патрульна поліція Черкаської області.  Автопригода сталася...

Цікаве:

Історія суші: як це японське блюдо стало таким популярним в Києві?

Стисло феномен популярності японської кухні (зокрема суші) можна пояснити...

Автомобіль в кредит: як вигідно придбати транспортний засіб на вигідних умовах

Дізнайтеся про вигоди придбання авто в кредит, основні умови...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x