НовиниСпортЗбірна України з футболу: з ким та коли команда...

Збірна України з футболу: з ким та коли команда гратиме на Євро

-

- Advertisment -

До великого футбольного свята залишається близько місяця, тож експерти вже дають свої прогнози та визначають коефіцієнти на перемогу тих чи інших команд. Збірна України з футболу у відборі до чемпіонату Європи подолала непростий шлях — нам дісталася не сама легка група з Англією та Італією. Потім були дуже нервові матчі плей-офф з непростими суперниками — Боснією та Герцеговиною й Ісландією.

Втім українська національна команда виборола право на участь в найважливішому європейському турнірі, і вже за місяць підопічні Реброва зіграють наступні матчі:

  • 17 червня у Мюнхені на «Альянц-Арені» відбудеться поєдинок зі збірною Румунії. Команда вийшла з першого місця у своїй групі, подолавши футболістів зі Швейцарії, Ізраїлю, Білорусі, Косово та Андорри. 

  • 21 червня в Дюссельдорфі на «Меркур Шпіль-Арені» українці зіграють з національною командою Словаччини. У відбірковому етапі команда посіла друге місце в групі, поступившись лише Португалії. 

  • Останній груповий поєдинок збірної України з футболу відбудеться 26 червня на «Мерседес-Бенц Арені» у Штутгарті. Суперником українців в цьому матчі буде потужна збірна Бельгії, яка не програла жодного матчу у груповому етапі та впевнено вийшла на ЧЄ з першого місця.

Також вже відомо, що команда буде жити та тренуватися у Вісбадені.

Матчі збірної України: як оцінюють шанси команди на Євро

Аналітики та букмекери вже визначаються з фаворитами змагань. На матчі збірної України також були дані оцінки. Група України не вважається дуже складною: серед найбільш небезпечних суперників можна відмітити тільки Бельгію. Втім у «червоних дияволів» теж є свої проблеми: Лукаку останнім часом показує зовсім не ту гру, а Де Брюйне не вилізає з травм.

У матчах з Румунією та Словаччиною Україна вважається фаворитом. Коефіцієнт на перемогу України в першому матчі складає 2,20, тоді як вірогідність перемоги румунської збірної оцінюють з показником 3,55. На гру зі Словаччиною перевагу українським хлопцям надають з коефіцієнтом 1,94 проти 4,15 на користь суперників.

Щодо ключового матчу групи, який безперечно відбудеться зі збірною Бельгії, то тут цифри вже не на користь підопічних Реброва. Можливу перемогу «червоних дияволів» оцінюють у 1,90. Шанси українців визначають з коефіцієнтом 4,00. 

Чи справдяться ці прогнози, ми зможемо дізнатися вже незабаром, слідкуючи за матчами збірної України на чемпіонаті Європи з футболу.

Автор sport.ua: Сергій Циба

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Горить сміттєзвалище під Черкасами: ліквідацію пожежі ускладнює вітер

Під Черкасами загорілося місцеве сміттєзвалище. Воно розташоване за 20 км від міста. Зайнялись тверді побутові відходи на площі близько...

Патрульні в Умані виявили водія з підробленими документами

Учора екіпаж патрульної поліції в місті Умань зупинив автомобіль Audi A6 за перевищення швидкості на автодорозі М-05 Київ —...

Цікаве:

Літній відпочинок у каркасному басейні: як зробити правильний вибір

Літній відпочинок у каркасному басейні: як зробити правильний вибір Встановлення...

Характеристики ортопедичних матраців: погляд експертів

Кожна людина близько третини свого життя проводить уві сні,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x