НовиниЗалученням інвестицій на Черкащину займатиметься нова структура

Залученням інвестицій на Черкащину займатиметься нова структура

-

- Advertisment -

На Черкащині буде створена структура, що займатиметься роботою з капіталовкладеннями та підвищенням інвестиційної привабливості регіону. Про це підчас робочої зустрічі домовились голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко з міністром економіки Павлом Шереметою, – інформує прес-служба ОДА.

Наразі, згідно експертних досліджень, Черкащина має невисокі рейтингові позиції, нижчі середнього. Проте, за словами голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, регіон з потенціалом і нинішнє керівництво країни готове у цьому допомогти.

– Міністр відвідає Черкащину після президентських виборів. До того часу ми розробимо концепцію роботи структури, яка буде займатися підвищенням інвестиційної привабливості Черкащини. Я спілкувався з фахівцем, що має чималий досвід роботи за кордоном із залучення інвестицій. Він запропонував міністрові своє бачення розвитку Черкащини у напрямі залучення капіталовкладень у регіон, – поділився Юрій Ткаченко.

Нині подібне підприємство успішно функціонує у Львові – обласному центрі, що займає провідне місце по роботі із залучення інвестицій.

Обласний очільник зазначив, що за останні роки на Черкащині відбувся відтік капіталовкладень, оскільки інвестори покидали регіон через корупцію в органах обласної влади. Тепер потрібно працювати на відновлення довіри інвесторів до нашого регіону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x