НовиниЗабудовник пташників обіцяє Мошнам і Яснозір'ю давати по мільйону...

Забудовник пташників обіцяє Мошнам і Яснозір'ю давати по мільйону щороку (документ)

-

- Advertisment -

Віце-президент ПАТ "Миронівський хлібопродукт" Максим Писарєв звернувся до сіл Мошни та Яснозір'я з проханням обговорити розташування комплексу з вирощування курей у Черкаському районі.

"Починаючи з січня 2015 року йшло обговорення на усіх рівнях такого проекту, проте жодного разу, на жаль, до діалогу не було залучено нашу компанію та жителів села безпосередньо. Сьогодні ми пропонуємо Вам встановити двосторонній діалог та висловитися "за" чи "проти" нашої пропозиції", – йдеться у звернені.

Натомість підприємство пропонує 500 робочих місць із заробітними платами не нижче 3 500 грн. Також забудовник пропонує щорічно надавати селам на вирішення першочергових проблем сіл по 1 мільйону гривень. Сільським школам та дитячим садочкам обіцяють допомагати продукцією для поліпшення умов зарчування.

"Під час будівництва та роботи комплексу гарантуємо дотримання екологічних норм та стандартів на найвищому рівні. Для контролю пропонуємо Вам обрати представників громади з відповідною освітою, яких буде допущено до всіх видів робіт", – йдеться у зверненні віце-президента.

Також охочим пропонують відвідати село Мирне Київської області, щоб ознайомитися з уже існуючим комплексом з виробництва інкубаційного яйця "Старинська птахофабрика", очисними спорудами та іншими об’єктами підприємства.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Водій BMW не дотримався безпечної швидкості та в’їхав у відбійник біля Умані

На трасі Київ — Одеса неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода через недотримання водієм безпечної швидкості. Про це повідомляє пресслужба...

На Черкащині тренується національна жіноча збірна з ампфутболу (ВІДЕО)

На базі «Табір Максимум» проходять інтенсивні тренування. Уже в листопаді команда вирушить на чемпіонат світу, в якому візьмуть участь...

Цікаве:

Шампанське і десерти: як правильно підібрати гастрономічну пару?

Ігристі вина — це дуже смачні напої, і вивченню...

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x