додому Новини За надмірну любов до ювелірних прикрас черкащанин сяде в тюрму

За надмірну любов до ювелірних прикрас черкащанин сяде в тюрму

0

До Катеринопільсього відділення поліції звернувся 37-річний житель одного із сіл району, інформують у ГУ НП в Черкаській області. Чоловік розповів, що вночі повертався додому з місцевого бару, аж раптом до нього підійшов невідомий чоловік, який заволодів його золотими прикрасами. Сума завданих збитків становить 13 000 гривень.

Опрацьовуючи надану інформацію, від місцевих жителів правоохоронці дізнались, що тієї ночі люди бачили, як чоловік запропонував потерпілому допомогти дістатися дому, проте зняв з рук прикраси та хутко втік з місця події. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці встановили, що до вчинення цього кримінального правопорушення причетний 23-річний раніше судимий катеринопільчанин. У відділенні поліції свій вчинок затриманий пояснити не зміг.

За фактом грабежу слідчим відділенням Катеринопільського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські поліцейські зловили двох зловмисників на третій крадіжці.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version