НовиниЗа добу ціни на АЗС зросли на чверть гривні

За добу ціни на АЗС зросли на чверть гривні

-

- Advertisment -

13 серпня мережі АЗС підконтрольні найбільшому оператору ринку групі "Приват" підвищили вартість нафтопродуктів на АЗС на 30 коп/л. Подорожчало пальне й у інших великих українських ріелторів. Про це пише OilNews з посиланням на "Консалтингову групу А-95".

Бензини і дизпаливо в межах АЗС, що працюють під брендами ANP, "Авіас", "Укрнафта" одночасно подорожчали на 30 копійок. Востаннє "Приват" змінював ціни на своїх АЗС ще 16 квітня.За даними OilNews, після зупинки більшості АЗС "Привату" 23 липня, значна їх кількість продовжує працювати з перебоями.

Також 13 серпня ціни зросли у більшості великих мереж АЗС. У ОККО ціни на бензин підняли відразу на 0,5 грн/л, у WOG – на 16 коп. Крім того, на 23-30 копійок подорожчали нафтопродукти на АЗС російських компаній "Лукойл" та "Роснефть".

Нагадаємо, що 12 серпня на 20-40 коп виросли ціни на паливо у найбільших мережах АЗС: WOG, ОККО, "Лукойл", Shell, Socar, БРСМ-Нафти, Lotos, KLO, "Надія". Це призвело до помітного підвищення середніх роздрібних цін в Україні. Так всі бензини – А-92 (15,57 грн/л), А-95 (15,77 грн/л) і А-95+ (16,33 грн/л) – подорожчали на 0,25 грн. Дизпаливо – на 24 копійки до 15,22 гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Канів вшанував полеглих захисників під час мирної акції в центрі міста

У п’ятницю, 25 жовтня, в центрі Канева відбулася мирна акція, організована громадською організацією «Покликані жити». Про це повідомляє пресслужба...

На Уманщині засудили чоловіка, який відмовився мобілізовуватися

Жителя Умані було засуджено до 3 років позбавлення волі. Про це інформує пресслужба прокуратури Черкаської області. У суді доведено, що...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x