НовиниЧеркащинаЯк смачно подати сало до борщу: рецепт безпрограшної закуски

Як смачно подати сало до борщу: рецепт безпрограшної закуски

- Advertisment -

Борщ із салом – це завжди безпрограшний варіант. Та якщо хочеться подати сало якось небанально, або приготувати цікаву закуску для гостей, то рулет – саме те, що треба. Тут важливо вдало поєднати спеції і не додати їх надто багато, щоб рулет не вийшов гострим. Закуску можна їсти як самостійно, так і з соусом чи хлібом і цибулею.

сало

Інгредієнти:

  • сало – 1 кг
  • гірчиця гостра – 3 ст. л.
  • хрін червоний – 3 ст. л.
  • подрібнена зелень – 1 ст. л.
  • сіль, перець

 

Спосіб приготування:

  1. Сало порізати тоненькими шматочками.
  2. Застелити стіл харчовою плівкою. Викласти сало у формі прямокутника.
  3. Посолити та поперчити.
  4. Змішати хрін, гірчицю та подрібнену зелень. Отриманою масою рівномірно змазати сало.
  5. Загорнути сало у рулет. Посипати перцем.
  6. Покласти рулет на добу у холодильник, після – у морозильну камеру до повного застигання.

Читайте також: три рецепти ідеальної піци

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У ТЦК розповіли про подвиг капітана з Черкащини, який викликав вогонь на себе

Капітан 241 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Владислав Бондаренко, родом із Черкащини, отримав відзнаку Президента України «Хрест бойових...

Черкаська спортсменка виборола “срібло” на Всесвітній Гімназіаді U15 у Сербії

Юна борчиня з Черкащини Олександра Созінова здобула срібну медаль на Всесвітній Гімназіаді U15, яка триває у Сербії. Про це...

Цікаве:

Як вибрати надійний USB-кабель?

 Здавалося б, USB-кабель – дрібниця, якій не варто приділяти...

Як обрати університет в Словаччині: поради від Free Student Slovakia

Словаччина стала популярним вибором для студентів з усього світу,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас