Борщ із салом – це завжди безпрограшний варіант. Та якщо хочеться подати сало якось небанально, або приготувати цікаву закуску для гостей, то рулет – саме те, що треба. Тут важливо вдало поєднати спеції і не додати їх надто багато, щоб рулет не вийшов гострим. Закуску можна їсти як самостійно, так і з соусом чи хлібом і цибулею.
Інгредієнти:
- сало – 1 кг
- гірчиця гостра – 3 ст. л.
- хрін червоний – 3 ст. л.
- подрібнена зелень – 1 ст. л.
- сіль, перець
Спосіб приготування:
- Сало порізати тоненькими шматочками.
- Застелити стіл харчовою плівкою. Викласти сало у формі прямокутника.
- Посолити та поперчити.
- Змішати хрін, гірчицю та подрібнену зелень. Отриманою масою рівномірно змазати сало.
- Загорнути сало у рулет. Посипати перцем.
- Покласти рулет на добу у холодильник, після – у морозильну камеру до повного застигання.
Читайте також: три рецепти ідеальної піци
Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:
сторінка у фейсбуці,
акаунт в інстаграмі,
ми в TikTok.
Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.