НовиниХарків’янин переплив Дніпро за 2 години 9 хвилин (ВІДЕО)

Харків’янин переплив Дніпро за 2 години 9 хвилин (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Міжнародний заплив через Дніпро, який всьоме провели в Черкасах, зібрав учасників з України та Німеччини. Дистанцію в 10 км самотужки подолали 25 спортсменів, ще чотири команди взяли участь в естафеті 3 х 3300 м, повідомляє "Громадське телебачення: Черкаси".

Організатори запливу – черкаські спортивні клуби "Чемпіон", "Луч", а також Національний олімпійський комітет України. Серед дорослих позмагатися приїхали учасники з Харкова, Львова, Києва, Чернігова, Донецька, Полтави, Одеси та Дніпропетровська. В’ячеслав Кудрявцев, співорганізатор запливу, директор СК "Луч", заслужений тренер України, розповідає, що більшість із них – аматори з хорошою підготовкою:

"Є і професійні спортсмени, але переважно це любителі, тільки дуже добре підготовлені. Всі стараються подолати дистанцію вільним стилем – "кролем", адже це найшвидший спосіб пересування у воді".

Вчасно розпочати змагання не вдалося: завадила дощова погода. Організатори пояснюють, що негода створює труднощі не тільки для плавців, а й для суддів та команди, що на байдарках супроводжує індивідуально кожного учасника. Однак переможець індивідуального запливу на 10 км Антон Вітолін (м. Харків) говорить, що хвилі йому тільки допомогли. Стартувавши в Чапаєвці, хлопець здобув перемогу з результатом 2 год 9 хв.

"Нелегко було подолати всю дистанцію, але я не робив тривалих зупинок. Лише одного разу зупинився, щоб попити води, – розповідає Антон Вітолін, майстер спорту України. – Секрет успіху тільки в постійних тренуваннях, я вже 15 років займаюся плаванням".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x