НовиниОсвітаВіра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу...

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого малюнку.  Повідомляє власкор ВІККА

Керівник інвестиційного фонду «Олімп – гарант» Руслан Хомідов, зазначає, що у конкурсі є переможці, але немає переможених. Конкурс організовували щоб відволікти маленьких українців від  воєнних буднів нашої країни.  

РУСЛАН ХОМІДОВ, ЗАБУДОВНИК, ФІЛАНТРОП 

Для мене всі діти однакові. Ми вирішили, що всіх потрібно нагородити щоб їм було приємно і щоб вони не зупинялися. Діти у юному віці у них немає якихось обмежень. Вони зараз  чисті, відверті і бачать світ по-своєму і відображають його на папері.

Нагородили за перше місце – планшетом, за друге – пленером додатковими матеріалами до нього (загальною вартістю 5 тисяч гривень), за третє місце – набором для малювання вартістю 3 тисячі гривень. Решта учасників отримали професійні фарби, олівці та великий пакет солодощів.

Даша Пономарець малювала на конкурс легендарного пса Патрона. Вона не перемогла у конкурсі, але організатори досягли основної мети, вони викликали у дитини натхнення до малювання.  

ДАРІЯ, УЧАСНИЦЯ КОНКУРСУ

Далі збираюся малювати. Мені це дуже подобається. 

В’ячеслав Мартинов-Ганецький з малюнком про сантехніка Маріо став переможцем конкурсу. Для дитини це стало приємною несподіванкою. Він цікавиться інженерією і точними науками. Тож конкурс став реалізацією його інтересів.  

ТЕТЯНА МАРТИНОВА-ГАНЕЦЬКА, МАМА В’ЯЧЕСЛАВА 

Для мене як для мами це величезний крок для усвідомлення, що дитячий малюнок має велику цінність. Це величезна підтримка дітей, це віра в них і розуміння хто вони є насправді.

Для Руслана Хомідова та очолюваного ним інвестиційного фонду «Олімп – гарант» конкурс дитячого малюнку не єдина благодійна акція. Планують продовжувати далі та підтримувати культуру нашої Черкащини 

РУСЛАН ХОМІДОВ, ЗАБУДОВНИК, ФІЛАНТРОП 

Плануємо подібне робити. На наступний рік є плани і є плани стосовно людей які займаються цим які живуть цим і ми теж хочемо їх підтримати і показати культуру нашої Черкащини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині в одній із громад щоранку просять зупинятися, а в церквах бити у дзвони

У Гельмязівській громаді, що на Золотоніщині, щодня о 9 ранку, коли лунає національна хвилина памяті, пропонують дотримуватися тиші, а...

Школа пілотів дронів на Черкащині: як це працює? (ВІДЕО)

На Черкащині діє школа пілотування дронів. За грантові кошти цивільних навчають керувати FPV-дронами. Повідомляє власкор ВІККА. Сергій Ільїн називає себе...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x