Новини"Вільні демократи" подарували черкаському селу нове спортивне обладнання (ФОТО)

"Вільні демократи" подарували черкаському селу нове спортивне обладнання (ФОТО)

-

- Advertisment -

Заступник голови фракції Партії вільних демократів Олександр Згіблов та його колега Володимир Гриценко привезли школі с. Подільське Золотоніського району два баскетбольні щити для спортивного залу та одну стійку для вуличного майданчика. Про це повідомляє прес-служба партії.

Перед цим на підприємстві "Темп", що входить в "Групу Венето", виготовили два тренажери для жиму лежачи. А власне Володимир Гриценко віддав сільським спортсменам свою стінку для качання пресу.

Нагадаємо, місяць тому "вільні демократи" відвідали село Подільське, де поспілкувалися із наймолодшим сільським головою Артемом Кухаренком та вирішили допомогти громаді спортивномим знаряддям.

"Я вкотре звертаюсь до представників бізнесу, політичних партій. Підтримка села, де є ентузіасти, такі як Артем, дуже важлива. Ми інвестували кошти у розвиток спорту. Можливо, років через 5-6 хтось із тих дітей, які ходять в сільську школу, буде грати за "Черкаські Мавпи", або боксери, які займаються в місцевій качалці, вийдуть на професійний ринг. Я звертаюсь до усіх: допоможіть громаді, – зазначив Олександр Згіблов.

Він наголосив, що нині клуб потребує сучасного мультимедійного обладнання, щоб сільська громада могла дивитися фільми.

Володимир Гриценко переконаний, що треба підтримувати всі спортивні ініціативи, сприяти розвитку дітей. У Черкасах уже понад 10 років працює проект під назвою "Дитяча баскетбольна школа", започаткована "Черкаськими Мавпами". Понад 350 черкаських дітлахів займається в міських секціях. Нині "Черкаські Мавпи" мають намір розширитися на рівень області.

Від імені баскетбольної громади Черкас Володимир Гриценко передав сільському голові баскетбольний м’яч і запросив на найближчу гру "Мавп" із "Дніпром".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати освоюють нову систему голосування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Забезпечувати порядок в Умані під час паломництва допомагає кінна поліція (ВІДЕО)

Вулиці Умані активно патрулюють поліцейські, особливу увагу приділяючи місцям, де збираються паломники. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.  У...

Госпіталізували із ножовим пораненням: поліція розслідує напад на чоловіка у Черкасах

Відкрите кримінальне провадження за фактом отримання жителем Черкас тілесних ушкоджень у середмісті. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Подію кваліфіковано як...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x