НовиниЧеркащинаВідомий ведучий із Черкащини дав поради молодим татусям (ВІДЕО)

Відомий ведучий із Черкащини дав поради молодим татусям (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Нещодавно ведучий Володимир Остапчук, родом із Умані, став батьком вдруге. Його дружина Олена народила сина Евана-Олександра в одній з канадських клінік. Про це повідомляє прес-служба "1+1".

Вперше після поповнення в родині Володимир у студії "Сніданку з 1+1" поділився своїми емоціями та розповів, як змінилося його життя з народженням сина.

"Я допомагаю дружині як можу, підтримую її. Навчився готувати. Раніше я міг приготувати хіба що чай у пакетику. Але зараз ви б бачили, які я пенкейки готую! Навіть супи почав варити", – говорить Володимир.

У студії ранкової програми Володимир дав поради чоловікам, які тільки очікують на первістка.

"По-перше, не намагайтесь замінити маму. Мама все одно по-іншому сприймає цей світ, і ви ніколи не станете на її місце. Будьте татом, це зовсім інша роль. По-друге, виховуйте дітей не вказівками, а власним прикладом. Діти копіюють нашу поведінку. Якщо хочете, щоб син чи дочка навчились читати, читайте самі".

Володимир зізнався, що вже готується до нового сезону проекту "Інспектор. Міста", до якого увійдуть перевірки шести міст України. Команда проекту більше уваги приділятиме безпеці місць масового скупчення людей.

"Є величезна відмінність між ставленням до безпеки у Канаді та у нас. Там найменше порушення – і ти можеш сісти у в’язницю на 10, 20 чи навіть 30 років. Це величезна машина, яка не дає власникам громадських закладів поводитись халатно. Там все контролюється. Але і в нас це можна зробити. Це не коштує мільйони гривень, не потребує реформ чи створення якогось департаменту у міністерстві. Потрібно лише, щоб кожна людина робила свою справу сумлінно", – поділився своїми спостереженнями у Канаді Володимир.

Як повідомляв сайт vikka.ua, серед найкращих ведучих прогнозу погоди в Україні – мулатка із черкаського села.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині в одній із громад щоранку просять зупинятися, а в церквах бити у дзвони

У Гельмязівській громаді, що на Золотоніщині, щодня о 9 ранку, коли лунає національна хвилина памяті, пропонують дотримуватися тиші, а...

Школа пілотів дронів на Черкащині: як це працює? (ВІДЕО)

На Черкащині діє школа пілотування дронів. За грантові кошти цивільних навчають керувати FPV-дронами. Повідомляє власкор ВІККА. Сергій Ільїн називає себе...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x