НовиниЧеркащинаВідомі на Черкащині бізнесмени купили в Умані будівлю колишньої...

Відомі на Черкащині бізнесмени купили в Умані будівлю колишньої в’язниці

-

- Advertisment -

30 серпня Фонд державного майна України провів черговий аукціон із продажу будівлі колишньої в’язниці в Умані. Комплекс будівель розташований по вулиці Європейській, 27б і має загальну площу понад 3 тис. м. кв. Обєкт продали за рекордні 28 млн грн при стартовій ціні 3 млн грн. Результати торгів оприлюднені на порталі Всеукраїнської універсальної біржи.

Нині аукціон перебуває в статусі опублікування протоколу. Участь у аукціоні взяли пять компаній: з Умані, Києва і Полтави. Найбільшу суму – в 28 млн грн – вказало ТОВ «Дейрі глобал експертс». 80% статутного фонду цього підприємства належить ТОВ «Груп Бі 2», де співвласниками є два уманські бізнесмени Андрій та Любомир Дикуни.

Андрій Дикун

Нагадаємо, що Любомир Дикун є депутатом Черкаської обласної ради від партії «Слуга Народу», а Андрій Дикун в 2014 році був заступником Міністра аграрної політики та продовольства. Нині брати активно займаються бізнесом.

Любомир Дикун

Колишню взяницю в Умані виставляли на продаж кілька разів. У квітні під час торгів ціна піднялася до 29 млн грн. Проте переможець відмовився підписувати протокол і платити гроші. Тому Фонд держмайна України виставив комплекс будівель на повторний аукціон.

Засновник компанії Inzhur Андрій Журжій вважає, що колишня колонія знаходиться на гарній локації, яка підійде «як для житла, так і для комерції за певних умов».

4 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Алла
Алла
12 днів тому
Рейтинг статті :
     

Колись на Уманчанці , під в’язницею були підвали НКВС ,коридори яких простягнулися під приватні будинки поруч з тюрмою . Люди казали ,що ті підвали завалені трупами репресованих громадян Уманщини …І до тепер в підвалі однієї ділянки є двері ,які вийдуть в ті коридори . Чи це та територія ?

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліцейські Звенигородки затримали чоловіка за підозрою в умисному вбивстві (ФОТО, ВІДЕО)

У Звенигородському районі поліцейські затримали 33-річного жителя села Заріччя, якого підозрюють у вбивстві. Під час застілля він не порозумівся...

На Черкащині сталася ДТП: четверо потерпілих, серед них неповнолітній

Автопригода сталася неподалік села Оксанина Уманського району. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів до лікарні потрапили четверо людей, серед яких...

Цікаве:

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x