НовиниВідділення веслування Дахнівки відзначило 40-річний ювілей

Відділення веслування Дахнівки відзначило 40-річний ювілей

-

- Advertisment -

40-річний ювілей з дня відкриття відзначило відділення веслування мікрорайону "Дахнівський", яке діє при загальноосвітній школі № 29. За роки існування вихованці секції ставали неодноразовими переможцями змагань місцевого, всеукраїнського та міжнародного рівнів. 
 
Як зазначив директор школи Олександр Деркач, і серед нинішніх, і колишніх учнів закладу є чимало тих, хто досяг вагомих результатів у спорті: дзюдоїсти, тенісисти, спортивні орієнтувальники. Однак найбільше відзначаються саме веслувальники. "Батько" Дахнівської школи веслування  – тренер відділення Кравчук Анатолій Іванович. Саме він у 1974 році відкрив на базі "Хімік" секцію, яка працює і дотепер. Він не лише тренує хлопців, але й виховує особистості.
 
 
– Анатолій Кравчук – справжній педагог, людина, яка вкладає душу у своїх вихованців, розвиває їх не тільки фізично, а й духовно, – зазначає член Національного олімпійського комітету України Андрій Більда. – Чимало хлопців мікрорайону, які не знали, куди спрямувати свою енергію, пішли займатися веслуванням до Анатолія Івановича. Вони досягли значних успіхів як у спорті, так і в житті, стали відомими людьми, фахівцями своєї справи. Я бажаю кожному дахнівчанину долучатися до занять тим видом спорту, до якого є хист. Адже саме спорт навчає долати життєві труднощі, бути сильними і досягати успіхів у житті. 
 
Андрій Більда подарував школі № 29 комплект м`ячів для футболу, баскетболу і волейболу, а також волейбольну сітку для залучення та зацікавлення ще більшої кількості учнів до активного способу життя. 
 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Назвали дату, коли українці отримають перші виплати за прогрмою “Національний кешбек”

Перші виплати за програмою “Національний кешбек” Українці отримають з 22 по 31 жовтня. Загалом громадянам виплатять  37,2 млн грн. Витратити...

Як тренуються курсанти школи FPV-дронів на Черкащині (ВІДЕО)

Курсанти школи FPV-ДРОНІВ « Гордість нації» уміння, здобуті на симуляторах, вдосконалюють на справжніх бойових дронах. На полігон приїхали кращі....

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x