Грибний сезон ще не завершився. У лісах довкола Черкас під час «тихого полювання» можна знайти безліч грибів. Ірина Горбач, засновник рекламного агентства «Касіопея STAR», запропонувала сьогодні відвечеряти грибним супом.
Полюбляємо родиною на вечерю куштувати смачнющий грибний суп, зазначила Ірина.
Інгрідієнти:
Гриби сушені 7-10 шт
Картопля -3-4 середні картоплини
Цибуля
Морква маленька
Сирок плавлений 1 шт
Вермішель “паутинка”
Завчасно замочуємо гриби.
Потім промиваємо, заливаємо водою і варимо 10-15 хвилин.
Додаємо картоплю, мілко нарізану цибулю і моркву.
Варимо ще хвилин 15.
Солимо.
Потім на мілкій терці натираємо плавлений сирок і теж додаємо до страви, помішуючи при цьому ложкою.
Варимо ще декілька хвилин (у середньому близько 10), доки сир розчиниться і суп набуде однорідного молочного кольору.
Потім знімаємо кастрюлю з вогню, додаємо вермішель і накриваємо кришкою.
Через 3 хвилини суп готовий!
За бажанням можна додати зелень!
Маленький секрет : щоб плавлений сирок було легше терти, за пару годин потрібно закинути його до морозилки.
Смачного.
Як повідомляв сайт vikka.ua, вечеряємо: сердечки від ІТішника Цибровського (Чеба)