НовиниВболівальникі за один вечір зібрали 2600 на підтримку батальйону...

Вболівальникі за один вечір зібрали 2600 на підтримку батальйону "Азов" (фото)

-

- Advertisment -

 

Вчора, разом із баскетбольним турніром Кубок Венето, у Черкасах стартувала соціальна акція "Разом до перемоги". Її метою є зібрання коштів на підтримку батальйону "Азов" у якому на сході України воює близько 20 черкащан. Переважна більшість з них футбольні ультраси з Supporters, є серед "азовців" і баскетбольні вболівальники.

Саму акцію організував черкаський фан-сектор. Вболівальники не просто збирали гроші для своїх побратимів, а й давали взамін символічні подарунки. Так за пожертвування черкасці отримували магніти та наклейки із патріотичним зображенням логотипу черкаського клубу. За словами організаторів акції найкраще розходилися наклейки із зображенням "Мавпи", яка тримає у руках голову Путіна.

 

Окреме місце у ПС "Будівельник" було відведено для малювання. Там усі охочі мали можливість зробити послання українським військовим у вигляді малюнку, а також написати власні побажання захисникам.

Віктор Лихолай, співорганізатор акції: "Нашою головною метою є підтримати побратимів з батальйону "Азов". Перший день акції пройшов доволі успішно, окрім попередньо запланованої програми ми запропонували охочим намалювати власні роботи, як результат намальовано більше 20-ти робіт. Акція продовжується і цілком вірогідно ми її перенесемо у регулярний чемпіонат Суперліги".

Вчора під час першого ігрового туру на товариському баскетбольному турнірі побувало близько 800 глядачів. Охочі з них долучитися до акції пожертвували 2630 гривень. Сьогодні та завтра акція продовжиться.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура показала, куди прилетів російський шахед (ФОТО)

У  Черкасах внаслідок ворожої атаки БпЛА поранено людину та пошкоджено майно підприємства – розпочато розслідування. Про це інформують в...

Черкаська школа отримала нагороду “Волонтер України”

У Черкаську школу №19 завітали представники одного з підрозділів 118 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ та передали нагороду,...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x