НовиниВ одному з мікрорайонів Черкас з’явилися свої "коменданти"

В одному з мікрорайонів Черкас з’явилися свої "коменданти"

-

- Advertisment -

Вперше територію комітету самоорганізації населення "Богданівський" поділили на зони та закріпили за ними відповідальних. Таке рішення ухвалили днями на засіданні комітету.

Спершу там визначили основні напрямки діяльності КСН "Богданівський". Серед них – благоустрій мікрорайону, робота із дітьми та молоддю, запобігання правопорушень та юридична допомога, творчий напрямок та інші. За кожен напрямок відповідатиме окрема особа. А координуватиме роботу в цілому голова комітету Оксана Мелікова. Про це vikka.ua повідомили в КСН "Богданівський".

Новим у роботі комітету став також поділ території мікрорайону на зони. Всього на "Богданівському" визначили таких 15. За кожною зоною закріплено жителя, який за неї відповідатиме. Вже вони отримали й свої перші задачі. Насамперед відповідальні мають промоніторити закріплену територію, визначити, скільки багатоповерхових і скільки приватних будинків розташовано, яка форма управління в багатоповерхівках, налагодити контакти зі старшими будинків та під’їздів, а також – визначити ключову проблематику своєї території. Потім вся ця інформація буде узагальнена і використана для планування подальших дій.

"Це було лише перше організаційне засідання новообраного комітету. Завдяки небайдужості та злагодженості роботи учасникам засідання вдалося вирішити чимало важливих питань. Наступне засідання ми присвятимо плануванню діяльності на певний період, згрупуємо проблематику всіх зон за напрямками і готуватимемо матеріали для подання пунктів до включення до Програми соціально-економічного розвитку міста та до міського бюджету", – підсумовує голова КСН Оксана Мелікова.

Як повідомляв сайт vikka.ua, понад півсотні дворів у Черкас перетворять на "європейські".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Патрульні Черкащини повернули додому двох літніх людей

Поліцейські Черкащини не припиняють надавати допомогу людям старшого віку, які загубилися. За останні вихідні було зафіксовано кілька випадків, коли...

На Черкащині водій моторолера керував транспортом після 400 грамів горілки: складено протоколи

У Городищі правоохоронці зупинили місцевого жителя, який керував мопедом у стані алкогольного сп'яніння та порушував правила дорожнього руху. Про...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x