додому Новини В обласному управлінні міліції запрацював центр управління нарядами (ФОТО, ВІДЕО)

В обласному управлінні міліції запрацював центр управління нарядами (ФОТО, ВІДЕО)

0

Учора в УМВС у Черкаській області відкрили центр управління нарядами. Його вчора показав журналістам начальник обласної міліції Владислав Пустовар.

"Система дає можливість обробляти, записувати відеосигнали до 64 камер, встановлених у різних місцях Черкас. Сервер, встановлений в управлінні, зберігає відео протягом місяця. Потім інформація накладається одна на одну", – розповів Пустовар.

За його словами, учора зранку було підключено 9 камер. Протягом тижня планують встановити ще 6 камер.

Крім того, у центрі управління нарядами встановили спеціальну електронну карту, яка завдяки GPS-передавачам на автомобільних патрулях відображає рух патрулів.

"У разі надходження сигналу про скоєння злочину наші диспетчери бачать, який патруль перебуває найближче до місця вчинення злочину. Сюди входять і ДАІ, і патрульна служба, і ПМГ, і державна служба охорони, і піші патрулі", – розповів начальник обласної міліції.

На його переконання, це пришвидшить прибуття міліціонерів на місце злочину до 5 хвилин.

Найближчим часом планується забезпечити наряди сучасними гаджетами, які будуть під’єднані до мережі та матимуть зв'язок з центром. За допомогою цього правоохоронці зможуть оперативно обмінюватися фото- та відеофайлами, передавати електронні дактилокарти, заходити до інформаційних баз та вносити відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань прямо на місці події. Вже проведено перемовини з одним із провайдерів та досягнуто домовленості по наданню послуг 3G-Інтернета.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version