НовиниВ обласній адміністрації звільняють старих і призначають нових директорів...

В обласній адміністрації звільняють старих і призначають нових директорів депаратментів

-

- Advertisment -

Уже десятеро керівників структурних підрозділів апарату облдержадміністрації написали заяви на звільнення. Шість посад поки що є вакантними. Про це повідомив на прес-конференції голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

За його словами, підбором керівників департаментів займаються його заступники. Опісля відбувається обговорення кандидатур на народній раді, до якої нещодавно приєдналися представники "Правого сектору", Самооборони, Автомайдану, Люстраційного комітету та інших громадських організацій.

Надалі цим буде займатися Громадська рада, створення якої поки що триває.

На сьогодні народна рада вже погодила деяких представників структурних підрозділів. Зокрема, Валерій Данилевський претендує на посаду начальника департаменту освіти та науки, а Олександр Турчиняк має очолити управління комунального будівництва.

Виникло активне обговорення навколо посади начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Зрештою народна рада підтримала голосуванням Максима Зеленського, а заступником було обрано Катерину Коваленко.

Також уже погоджено народною раду кандидатури на посаду начальника департаменту економіки – Петро Чернявський, управління промисловості та розвитку інфраструктури – Юрій Панченко, управління юстиції – Руслан Дмитренко, управління інформаційної політики та зв’язків зі ЗМІ – Олена Петрова.

Обов’язки директора департаменту охорони здоров’я виконує Олег Найден, начальником управління містобудування та архітектури залишається Василь Дмитренко. Натомість обов’язки директора департаменту фінансів виконує Наталія Кравченко.

Що стосується начальника управління культури, то, за словами Ткаченка, рада митців Черкащини визначається із гідною кандидатурою на цю посаду.

Натомість департамент із суспільно-політичних питань та регіональної політики стане складовою управління інформаційної політики, завданням якої буде співпраця з партіями та громадськими організаціями.

– Раніше цей підрозділ працював на провладну партію, виконував функції, що пов'язані з виборчим процесом, – констатував Ткаченко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині продовжить панувати тепла осінь – гідрометцентр

На Черкащині середній температурний фон 21°, що на 5° вище кліматичної норми, спостерігається вперше за 100 років метеорологічних спостережень....

З початку року рятувальникам Черкащини довелося ліквідовувати 472 пожежі в екосистемах

Порушення вимог пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, самовільне випалювання сухої рослинності, недотримання заходів пожежної безпеки під...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x