НовиниУманчани боролися із незаконним продажем м'яса (ФОТО, ВІДЕО)

Уманчани боролися із незаконним продажем м'яса (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Днями працівники ПП "Агропромресурси" та жителі міста Умань провели акцію боротьби із незаконним продажем м’ясних продуктів. Першу акцію розпочали зі стихійних ринків, що розташовані по вул. Постишева. Там чоловік та жінка продавали м’ясні продукти без жодних на те дозволів та документів. М’ясну продукцію вони прикривали лише скатертиною та відганяли мух прутиком, інформує "Вечірня Умань".

– Документи у мене на м’ясо є, але я їх із собою не взяв, – виправдався власник "торгової точки" Микола Намісник.

Натомість працівники ПП "Агропромресурси" викликали правоохоронні органи.

– Ми прийшли боротися зі стихійною торгівлею. Такі продавці забирають у нас роботу, а у бюджету міста – кошти. Вони не платять податки, не є приватними підприємцями, – розповідає в. о. начальника цеху ПП "Агропромресурси" Наталія Кравець. – Зараз на вулиці +30, скрізь мухи, вихлопні гази. Немає жодної гарантії, що це м’ясо – якісне. Можливо воно заразне, або з дохлої скотини. Проблема ще й в тому, що на стихійному ринку ніхто не може проводити перевірку, крім міліції. А на законному товар перевіряє і санстанція, і ветеринарна служба. Ми починаємо боротьбу з антисанітарією. Стихійним ринкам не місце в нашому місті.

До приїзду міліції працівники підприємства оточили продавців, аби ті не втекли. Під час суперечки власниця м’ясного товару накинулася на одну з активісток із прутиком, яким відганяла мух.

– Ці продавці в нас тут торгують вже не перший місяць, і весь час без документів. До них уже й міліція приходила, але вони все одно продовжують торгівлю, – розповідає жителька мікрорайону Алла Федун. – Я проти такої торгівлі. Хтозна, яке вони м’ясо продають, в яких умовах зберігається, і скільки йому днів. Такі акції, як ця, треба проводити по всьому місту. Але щоб їх робили не працівники підприємств, а відповідні органи. І не для "галочки", а для ефективності.

Прибувши на місце події, правоохоронні органи склали на власника "торгової точки" адміністративний протокол. Що буде з м’ясним товаром та його "виробником" – вирішить суд.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині цієї ночі збили три ворожі БпЛА: уламки пошкодили інфраструктурний об’єкт

Минулої ночі в області пролунали тривоги через атаку ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. За попередніми...

У Черкасах затримали підозрюваного у крадіжці та зберіганні наркотиків

Днями на вулиці Надпільна поліцейські отримали повідомлення про ймовірну крадіжку мобільного телефону, банківської картки та речей черкасця. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x