НовиниОсвітаУчні черкаської школи відвідали відвідали Лондон, Вінчестер, та Оксфорд

Учні черкаської школи відвідали відвідали Лондон, Вінчестер, та Оксфорд

-

- Advertisment -

Учні Черкаської спеціалізованої школи №17 відвідали Великобританію. За кордоном діти навчалися і подорожували. Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Протягом двох тижнів у межах освітньої програми з вивчення англійської мови діти навчалися у приватній престижній школі, яка була заснована у 1884 році й розташована на 45 гектарах мальовничої території на околиці Вінчестера.

Школярі опановували англійську мову разом із дітьми з Китаю, Німеччини та Австрії. Щоліта ця школа приймає кількасот студентів із понад 28 країн з різних куточків світу.

Окрім вдосконалення знань з англійської, учні Черкаської спеціалізованої школи №17 подорожували Англією. Вони відвідали Лондон, Вінчестер, Оксфордський університет – найстаріший англомовний навчальний заклад у світі, а також побували у місті Портсмут, де розташована одна з головних баз британського Королівського флоту.

Варто відзначити, що вже десять років Черкаська спеціалізована школа №17 організовує такі освітні подорожі для своїх учнів, що допомагають не тільки поглибити знання англійської мови, але й надають мотивацію для подальшого навчання та відкривають нові горизонти для досягнення освітніх цілей.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах проведуть благодійний рок-концерт

На площі біля Черкаської міської ради відбудеться безкоштовний благодійний концерт на підтримку ЗСУ популярного українського рок-гурту KOZAK SYSTEM. Про...

На Черкащині за літо шість шкіл припинили свою діяльність

За словами начальника обласного управління освіти Валерія Данилевського, упродовж літнього періоду в області шість шкіл зупинили свою діяльність, шість...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x