додому Новини У спецоперації із затриманням вбивць валютника у Черкасах брала участь сотня правоохоронців

У спецоперації із затриманням вбивць валютника у Черкасах брала участь сотня правоохоронців

0

У спецоперації із затриманням вбивць валютника у Черкасах брала участь сотня правоохоронців. Про це розповів начальник міського відділу поліції ГУНП Олександр Вільганюк, пише "ІнфоМІСТ".

"Після отримання неспростовних доказів було проведено спецоперацію із затримання злочинців. У ході операції було задіяно близько ста осіб. Під час затримання було вилучено речові докази, які ще раз підтверджують право вважати їх причетними до цього злочину", – зазначив Олександр Вільганюк.

За його словами, було встановлено, що ці ж особи були причетні до вбивств валютників  у Хмельницькому, Чернівці та Кам’янці-Подільському.

Нагадаємо, убивство черкаського валютника сталося увечері 13 грудня на перехресті вулиці Пушкіна та провулку Котовського, неподалік залізничної колії. Тіло загиблого знайшли у його автомобілі. Вже за два тижні підозрюваних у вбивстві затримали. Їм "світить" довічне ув’язнення. У ході проведення комплексного відпрацювання було встановлено, що до цієї події причетні троє осіб: двоє – з Вінниці, один – з Черкаського району. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах середодня на очах у перехожих зарізали чоловіка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version