НовиниУ парку покажуть стрічку-альманах "Закохані в Київ"

У парку покажуть стрічку-альманах "Закохані в Київ"

-

- Advertisment -

Столицю країни очима закоханих покажуть у літньому кінотеатрі парку "Ювілейний" 15 серпня. Це українська стрічка-альманах з 8 коротких самостійних фільмів, знята за аналогічними проектами про Нью-Йорк та Париж. Фільм 2012-го року розповідає про те, як у місті, де багато людей, машин і гулу, людина може почуватися самотньою й покинутою, а єдине, що її радує – усамітнення в тих місцях, де вона колись була щасливою.

"Закохані в Київ" складається з фільмів: "Загублений в місті", "Дещо", "Собачий вальс", "Рука", "Туфлі", "Поверни моє кохання", "Остання ніч грудня" і "Три слова". Своє бачення стосунків у сучасному мегаполісі показали молоді українські режисери Тарас Ткаченко, Ілля Власов, Денис Гамзинов, Ольга Гібелінда, Валерій Бебко, Олег Борщевський та Артем Семакін.

Шанувальників вітчизняних короткометражок запрошують до кінозали просто неба о 21.30. Вартість перегляду – 10 грн.

Сеанс відбудеться в межах Черкаського фестивалю кіно, організатором якого є ГО "Книжковий Маестро". За задумом авторки ідеї Вероніки Моль, перший фестиваль у місті пройде як конкурс короткометражних фільмів про Черкаси, з яких потім створять кіноальманах "Черкаси, я люблю вас!". Відкриття та закриття прийому робіт для конкурсу заплановане на 20.08 – 10.11.14., проведення фесту – після 20.11. 14.

Показ київського альманаху – це спроба донести ідею до глядача та ще одна можливість зібрати кошти для проведення фестивалю в Черкасах. Подробиці на сайті "Черкаська мрія".

Нагадаємо, літній кінотеатр у парку працює 4-й рік поспіль. Щовечора о 21.00 на черкасців чекають фільми різних жанрів. Розклад фільмів на сторінці кінотеатру в соціальній мережі ВК.

Про це повідомляє прес-служба КП "Дирекція парків".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x