НовиниУ міліції розслідують нічний інцидент на ЧПК і взяли...

У міліції розслідують нічний інцидент на ЧПК і взяли підприємство під охорону

-

- Advertisment -

Законність перебування на території ЧПК представників ліквідатора перевіряють слідчі органи. Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

Як повідомили vikka.ua у прес-службі УМВС у Черкаській області, біля приміщення ЧПК зараз перебувають представники правоохоронних органів.

Інформація про рейдерське захоплення ЧПК невідомими молодиками надійшла правоохоронцям учора ввечері. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу.

Як з’ясувалося, перший поверх адмінприміщення було взято під охорону представниками ліквідатора, який на підтвердження правомірності своїх дій надав працівникам міліції відповідні документи.

Документація приєднана до кримінального провадження, яке відкрито за статтею 296 Кримінального кодексу України. Законність дій ліквідатора перевіряється. Зброї на території підприємства не знайшли.

У міліції також запевняють, що чоловік, який був у авто з російськими номерами, не причетний до захоплення ЧПК. З'ясувалось, що власник авто – громадянин Узбекистану, який щороку приїжджає в село Балаклея Смілянського району, де проживають рідні його дружини. Чоловік надав всі підтверджуючі документи, його слова підтверджені показами свідків та жителів села Балаклея. Вчора він разом з друзями та дітьми відпочивали в місцевому розважальному закладі, про що також свідчать покази свідків. Як було з’ясовано, чоловік заїжджав на автозаправку, яка розташована поблизу товариства, у власних справах та до подій на ЧПК не причетний.

Нагадаємо, сьогодні Київський апеляційний господарський суд скасував постанову про ліквідацію ЧПК.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x