НовиниУ Корсуні стартували Національні автоперегони

У Корсуні стартували Національні автоперегони

-

- Advertisment -

У Корсуні стартувала серія Національних змагань з автомобільного слалому "Мирна країна – єдина Україна". Захід відбувся з нагоди 60-ї річниці з дня заснування Черкаської області. Ініціатором перегонів є автомобільний клуб "Черкаси" за підтримки Автомобільної федерації України. Про це інформує прес-служба ОДА.

Тренувальні заїзди розпочались на паркувальному майданчику поблизу місцевого стадіону "Колос" з 9.00 ранку, а о 13.00 вже відбулись залікові заїзди. Кожен учасник робив по три заїзди, а переможці визначалися за двома кращими результатами. Як відомо, слалом – це перегони на час, під час яких водію доводиться маневрувати між конусами-перешкодами. Перегони передбачають різкі повороти та навіть розвороти на 180 градусів. До уваги береться те, наскільки швидко та вправно (не збивши жодного конуса) авто проїде трасу. До участі в заході організатори запросили всіх охочих. Серед учасників за кермом можна було побачити дівчат, які змагалися в окремому жіночому заліку.

Після напруженої боротьби судді оголосили результати. Так, серед передньоприводних автомобілів перемогу здобув житель Києва Шиков Максим (Honda CRX), серед задньоприводних авто кращий результат показав місцевий житель Мороз Ярослав (ЗАЗ 968). А от серед жінок перемогу святкувала черкащанка Гриценко Яна (ВАЗ 2108).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

СБУ затримала організаторку схеми ухилення від мобілізації у Черкасах

Служба безпеки України заблокувала схему нелегального виїзду за кордон та ухилення від мобілізації для чоловіків призовного віку. Про це...

В Умані сімʼям загиблих воїнів вручили державні нагороди

Родинам загиблих оборонців вручили державні нагороди відповідно до Указу Президента України. Про це повідомляє начальник Уманської РВА Ігор Миклащук. За...

Цікаве:

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x