НовиниУ Кам'янці затримали школярів, які торгували марихуаною

У Кам'янці затримали школярів, які торгували марихуаною

-

- Advertisment -

У Кам’янці двоє школярів налагодили власний наркобізнес. Про їхні злочинні оборудки довідалися правоохоронці і затримали торговців "на гарячому". За скоєне їм загрожує до десяти років ув’язнення. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі УМВС Черкаської області.

Співробітники відділу з боротьби із незаконним обігом наркотиків отримали оперативну інформацію про те, що у місті Кам’янка невідомі особи займаються збутом наркотиків. Під час проведення оперативних заходів в поле зору правоохоронців потрапили двоє місцевих жителів, віком 16 та 17 років, які, як з’ясували правоохоронці, постачали зілля наркозалежним особам.

Переконавшись в отриманій інформації, працівники міліції розробили операцію щодо затримання зловмисників. Під час проведення оперативної закупки правоохоронці задокументували факт збуту підозрюваними сухої подрібненої речовини рослинного походження. Торговців наркотиками було затримано "на гарячому" в момент отримання ними грошових коштів. Під час особистого огляду зловмисників, правоохоронці вилучили майже півкілограма сухої подрібненої речовини рослинного походження, яка, згідно висновку експертів, є особливо небезпечним наркотичним засобом – марихуаною.

Зараз молодиків затримано, з ними працюють слідчі. Щодо школярів відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині засудили чоловіка, який відмовився мобілізовуватися

Жителя Умані було засуджено до 3 років позбавлення волі. Про це інформує пресслужба прокуратури Черкаської області. У суді доведено, що...

Президент закликав громади підтримати План перемоги

Пряма комунікація про стратегічне.х влад. Президент України представив План перемоги  на розширеному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад. Участь...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x