НовиниУ Даценка пояснили, чому нардеп не голосував за закриття...

У Даценка пояснили, чому нардеп не голосував за закриття кордону з Росією

-

- Advertisment -

Народний депутат по канівському округу Леонід Даценко зараз перебуває на лікарняному в Черкасах, тому не взяв участь у голосування за внесення до порядку денного питання щодо закриття кордону з Росією. Про це прес-секретар Даценка Тетяна Воронцова повідомила виданню "Дзвін".

"Той факт, що картка нардепа не голосує у разі його відсутності у сесійній залі говорить, що Леонід Миколайович не дозволяє позаочі розпоряджатися власним голосом у парламенті, який йому особисто ввірили земляки-черкащани. А про те, як він проголосував би у разі змоги не варто сумніватися нікому, хто знає Даценка як українця і патріота!" – зазначила Воронцова.

Нагадаємо, із черкаських  депутатів-мажоритарників підтримали рішення про закриття кордону лише двоє: екс-регіонал Володимир Зубик і позапартійний Михайло Поплавський. Також "за" рішення проголосували нардепи, що курують Черкащину в Парламенті: "УДАРівка" Ірина Геращенко та "свободівець" Юрій Сиротюк.

Були відсутні під час голосування екс-регіонал Володимир Олійник, позапартійний Віктор Тимошенко, а також голова обласної організації Партії регіонів Антон Яценко.

Не взяли участі в голосуванні депутати із групи "Економічний розвиток" Валентин Ничипоренко, Геннадій Бобов, батьківщинівець Леонід Даценко, комуніст Омелян Парубок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x