НовиниУ Черкаському військовому лісництві спростували інформацію щодо незаконних вирубок...

У Черкаському військовому лісництві спростували інформацію щодо незаконних вирубок дерев

-

- Advertisment -

Жодного випадку затримання працівників ДП "Черкаське військове лісництво" у підозрі на незаконну вирубку або вивезення дерев з початку минулого року зафіксовано не було. Про це йдеться в офіційній заяві державного підприємства.
 
На підприємстві спростували звинувачення з боку громадського діяча Володимира Куниці, який у коментарі vikka.ua розповів про нібито факти затримання лісовозів військового лісництва, у яких не було документів на вантаж. "Найгірша ситуація в області склалася з лісами на земельних ділянках, що підпорядковані Міністерству оборони України: там рубають, коли хочуть і де заманеться, взагалі не зрозуміло хто їх контролює", – стверджував активіст.
 
Водночас у ДП "Черкаське військове лісництво" заявляють: рубки головного користування проводяться на підставі розрахункової лісосіки, затвердженої наказом Міністерства екології та природних ресурсів України на період 2011-2018 роки. 
 
 
"Всі інші рубки Державне підприємство "Черкаське військове лісництво" проводить на підставі дозволів, які надають Черкаське та Кіровоградське обласні управління лісового та мисливського господарства та по матеріалах лісовпорядкування", – зазначають у військовому лісництві.
 
На підприємстві також повідомили, що протягом п’яти років в лісовому фонді підприємства була здійснена лише одна незаконна рубка. У результаті Черкаською обласною екологічною інспекцією був притягнутий до відповідальності житель села Хацьки Черкаського району. Нанесені ним збитки були відшкодовані.
 
Щоб уникнути в подальшому неприємних ситуацій та непорозумінь з активістами та громадськими діячами, у Черкаському військовому лісництві закликали їх до співпраці.
 
"Просимо активістів  та громадських діячів при виявленні будь-яких порушень у лісокористуванні повідомляти підприємство за номером 067-802-10-61, або  на електронну адресу cherkassu.vl@ukr.net", – зазначається у зверненні.
 
Як повідомляв сайт vikka.ua, поблизу черкаського санаторію лісівники посадили молоді сосни.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан запрошують на першу службу у Свято-Михайлівському гарнізонному соборі

Благочинний отець Володимир Гладковський запрошує всіх на богослужіння українською мовою у Свято-Михайлівському кафедральному гарнізонному соборі. Про це повідомляють на...

На Черкащині очікуються заморозки і холодні ночі

На Черкащині середній температурний фон знизився до 6-7º, а ночі стали прохолодними. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного гідрометцентру. Перші...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x