додому Новини Черкаси У Черкаському ЦНАПі працює «Єдине вікно» для ветеранів

У Черкаському ЦНАПі працює «Єдине вікно» для ветеранів

0
17

У Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) міста Черкаси запроваджено проєкт «Адмінсервіс ветеран», який реалізується за принципом «Єдиного вікна». Повідомляє Черкаська міська рада.

Головна мета цього сервісу – захист і підтримка ветеранів, ветеранок та їхніх родин, щоб вони могли уникнути бюрократії та отримати всі необхідні послуги в одному місці. На сьогодні такі сервіси створюються в ЦНАПах по всій Україні.

При зверненні до ЦНАПу особи можуть отримати повну консультацію та подати заявки для отримання необхідних послуг, документів. Проєкт «Адмінсервіс «Ветеран» спрямований на соціальний захист ветеранів та їхніх сімей. Він включає двадцять вузькопрофільних послуг. Крім того, надаються всі послуги, доступні через ЦНАП (загалом понад 300).

На офіційному сайті https://cnapck.gov.ua/ створено окремий розділ «Єдине ветеранське вікно». Тут можна знайти посилання на Соціальний путівник для ветеранів, розроблений працівниками Черкаської міської ради, платформу “Черкаський вимір” та базу знань ветеранів.

Запис на «Адмінсервіс «Ветеран» ведеться окремою електронною чергою. Він здійснюється: за телефоном call-центру (073) 058 30 30, через Telegram-бота – https://t.me/CNAP_CherkasyBot, Viber-бота – www.viber.com/cnap_cherkasy, або безпосередньо в ЦНАПі.

До проєкту «Адмінсервіс «Ветеран» в Центрі надання адмінпослуг залучено 4 адміністратори, які займаються цим напрямком.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x