В Україну експортували з Польщі м’ясо, заражене сальмонелою.
Охолоджене м’ясо бройлерів потрапило у Черкаси і Дніпро. Про це повідомила пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF від 18 жовтня 2019 року стосовно виявлення сальмонели в охолодженому м’ясі бройлерів (заморожене м’ясо механічного обвалювання), експортованому з Польщі.
Продукт потрапив до окремих держав – членів ЄС, і в тому числі до України: у місто Дніпро та Черкаси (ТОВ "ВІК ЛОГІСТІК" (вул. Святотроїцька, 73/1).
Держпродспоживслужба попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та інформувати про це компетентний орган.
У випадку виявленні вказаного харчового продукту споживачів просять повідомляти про це у територіальне управління. (0472) 63-05-27 – ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області.
Як повідомляв сайт vikka.ua, після застілля люди масово потрапили до лікарні.
Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!