НовиниОсвітаУ Черкасах відбувся марш подяки випускників (ФОТО, ВІДЕО)

У Черкасах відбувся марш подяки випускників (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

1627 випускників міста Черкаси у вишиванках пройшли Маршем подяки вулицею Хрещатик. З їхньої ініціативи цього року замість традиційних випускних святкувань у сукнях та костюмах вони обрали патріотичне вбрання. У такий спосіб вирішили подякувати воїнам України, котрі нині стоять на захисті держави, виборюють мир і світле майбутнє України, інформує сайт Черкаської міської ради.

Зворушливим було відеопривітання випускникам, яке надіслали наші черкасці, котрі зараз воюють у Бахмуті, Кремінній та інших гарячих точках передової українського фронту.

Під час заходу всі випускники з педагогами та батьками подякували нашим воїнам загальним музичним флешмобом з патріотичних пісень. Він став символом шани військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної Гвардії України, Сил Спеціальних операцій та інших структур, котрі стоять на захисті України.

Нагадаємо, що цього року в Черкасах 97 учнів закінчили школу із золотою медаллю. Як раніше інформувала заступниця міського голови, кураторка галузі Анастасія Чубіна, цього року випуск будуть святкувати у кожній школі окремо. Вручення атестатів відбудеться у тих освітніх закладах, де є укриття.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x