додому Новини У Черкасах відбудеться благодійна акція на підтримку бійців АТО (програма заходу)

У Черкасах відбудеться благодійна акція на підтримку бійців АТО (програма заходу)

0

26 листопада в обласній філармонії відбудеться благодійна акція з метою зібрання коштів на придбання теплого одягу та підтримки українських бійців в зоні АТО.

Викладачі та учні Черкаської дитячої школи мистецтв спільно з професійним колективом- об’єднанням художніх колективів Черкаської обласної ради Капелою бандуристів (керівник В. Желудов), підготували концерт, будуть організовані виставки-продаж дитячих художніх робіт та майстер-класи по виготовленню оберегів для наших воїнів, сердець-звернень до мужніх захисників рідної землі зі словами вдячності та любові.

Акцію ініціювали представник міжнародного руху "За Україну, її славу і волю" Людмили Турган та директор Черкаської дитячої школи мистецтв Наталія Комарова. Також її підтримали голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко та голова Громадянського руху "За процвітання Черкащини" Наталія Нетовкіна спільно з Черкаською обласною філармонією (директор Юрій Федоряка).

О 15:30 розпочнуться майстер-класи, виставка-продаж у фойє філармонії, а вже о 16:00 – концерт учасників благодійної акції.

Кошти будуть зібрані за рахунок вхідних квитків (вартість квитка – 10 грн.), виставки-продажу та благодійних внесків (підготовлені спеціальні скриньки, опломбовані та завірені печатками), в які всі присутні зможуть покласти кошти на допомогу українським військовим в зоні АТО.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version